Món xôi được đồ chín với nhiều loại hạt béo thơm hấp dẫn. Sau đó được nhồi vào hấp bên trong quả bí đỏ vừa mềm vừa thơm lại bùi bùi vị hạt sen táo tàu.
Gạo ngâm nước 4 tiếng. Táo tàu ngâm nước cho mềm rồi dùng dao lọc lấy thịt quả, bỏ hạt. Hạt dẻ tách bỏ vỏ, cắt đôi. Hạt sen rửa sạch.
Cho gạo vào nồi cơm điện, xếp lớp táo tàu, hạt sen, hạt dẻ và hồ đào lên trên. cho nước xâm xấp mặt rồi nấu chín.
Bí đỏ để nguyên vỏ, rửa sạch, dùng dao nhọn khoét phần trên thành 1 nắp đậy. Khoét 1 phần nắp ra rồi lấy hết ruột bí bỏ đi
Cho phần cơm nếp đã nấu chín vào trong quả bí. Xếp các loại hạt lên bề mặt. Đậy phần nắp bí lên rồi cho cả trái bí vào nồi hấp tiếp 15-20 phút cho bí chín hẳn.
Bí chín cho ra khỏi nồi, ăn cùng nước tương trộn với mè rang.
Drixet Drill Stop Bit Collar Set – Kit Includes: 1/8", 3/16”, 1/4”, 5/16”, 3/8”, 7/16” and 1/2-Inch with Allen Wrench to Tighten the Stops Set-Screws (7-Piece) Industrial-Scientific Previous Next Get It On BestProducts Features: ✓ The Drixet Drill Stop Bit Collar Set will quickly and easily help you drill holes to exact depths and are ideal for production work and repeated drilling by positively locking anywhere along the bit. ✓ SPECS: Assorted Sizes: 1/8 in....
Cooking rubber? Why? food 90 Likes 1 Comments MA RB HY Wildel Garcia Sous vide why???.....just sear and season and eat.. actually if you sous vide the shrimp and then put them in a pan the brown they will be super overcooked. Also the scallops do not need to be cooked all the way through the so you will have wasted a lot of time for what should take a few minutes
Mesh Beach Bags and Totes, AOMAIS MAX Capacity 30L/150lbs Durable Toy Tote Bag with Removable Strap& 8 Extra Pockets& Inside Pocket for Beach, Picnic (Blue) Fashion Previous Next Get It On BestProducts Features: 【Mesh Beach Bag】: 16*14.5*8.5 inch large beach bag withstand about 150 pound bag allow u to carry towels, water bottles, glasses, toys, sunblock,slippers and all you need for a day at the beach or pool. 【Comfortable Removable Strap】: Design for...
Comments
Post a Comment